Speciaal voor ondernemers in de wijk Groeseind-Hoefstraat is er het Netwerk Ondernemend Groeseind (NOG). Wil je kennis delen, ervaringen uitwisselen of heb je ondernemersvragen, kom dan naar de maandelijkse netwerkbijeenkomst.

Of je nou éénpitter bent of een MKB-bedrijf, starter of beschikt over jaren ervaring, ongetwijfeld loop je als ondernemer weleens tegen kwesties aan waarvan je zelf de oplossing niet direct weet. Dan is het fijn als je in je eigen wijk kan sparren met andere ondernemers. Want ongeacht de branche zijn alle uitdagingen voor iedereen herkenbaar.

Elke eerste maandag van de maand, van 20.00 tot 21.00 uur kan je aansluiten bij de netwerkavond in Wijkcentrum de Baselaer. Er is geen vast programma, er is gespreksstof genoeg. Bijvoorbeeld hoe je meer naamsbekendheid krijgt, je met die enkele lastige klant moet omgaan of meer balans krijgt in je dagelijks werk.

Zoek je een (thuis)kapper uit de buurt? Een SEO-specialist of een timmerman om de hoek? Dan is dit the place to be! Bekijk onze ledenpagina en snuffel tussen alle professionals die Groeseind te bieden heeft.

Vóór en dóór ondernemers

Heb je zelf een onderneming en sta je nog niet op deze website? Meld je dan hier aan voor ons ondernemersnetwerk. Alle ondernemers in de wijk Groeseind kunnen zich aansluiten bij het netwerk. Eén doel is elkaar te versterken in wederdiensten, opdrachten en naamsbekendheid. Een ander doel is een steentje bijdragen aan de economische en sociale kracht in de wijk. Bijvoorbeeld een goed overzicht van wijkbedrijven die (werk)ervaringsplaatsen en stageplekken bieden aan wijkbewoners.

Bent jij ondernemer en wil je kennis maken met het netwerk? Doen! Schuif gerust vrijblijvend aan bij onze volgende bijeenkomst.
Meer informatie vind je op onze website: http://ondernemendgroeseind.de-ring.org/.