Iedereen heeft een talent waarmee je iemand anders kan helpen. Alleen weten we dat niet altijd van elkaar. Het programma Accent op ieders Talent verzamelt deze talenten en matcht vraag en aanbod.

Misschien ben je goed in tuinieren of een kei in het werken met computers. Mogelijk heb je tijd om iemand met de auto naar het ziekenhuis te brengen. Iedereen heeft weleens hulp nodig. Dan is het handig als je die hulp van een nabije buur krijgt.

Kennen en gekend worden
Zo helpen wijkbewoners elkaar vooruit als dat nodig is. Elkaar kennen en gekend worden, daar draait het om bij dit programma. Zowel bewoners als ondernemers kunnen deelnemen en alle hulp gebeurt met gesloten beurs.

Talentenbank
Accent op ieders talent zet onder het motto ‘voor en door elkaar’ in op duurzame verbindingen tussen bewoners en ondernemers in een wijk. Vraag en aanbod van bewoners en ondernemers komen samen in de Talentenbank. Vier keer per jaar organiseert Accent op ieders Talent een ontmoetingsmoment voor alle talenten die ingeschreven staan. Het is immers makkelijker hulp vragen als je iemand al eens gezien of gesproken hebt.

Aanmelden
Heb jij een talent waar je iemand anders mee kunt helpen? Of heb je zelf hulp nodig? Meld het dan via onderstaand formulier bij Lieneke Verspaandonk. We nemen zo snel mogelijk contact met u op.