De wijk Groeseind barst van het talent, ondernemerschap, ambitie en ambacht. Winkeliers, webshops, trainers en coaches: je vindt ze hier allemaal. Netwerk Ondernemend Groeseind biedt met deze website een podium voor deze enthousiaste ondernemers.

Zoek je een (thuis)kapper uit de buurt? Een SEO-specialist of een timmerman om de hoek? Dan is dit the place to be! Bekijk onze ledenpagina en snuffel tussen alle professionals die Groeseind te bieden heeft.

 

Vóór en dóór ondernemers
Heb je zelf een onderneming en sta je nog niet op deze website? Meld je dan hier aan voor ons ondernemersnetwerk. Alle ondernemers in de wijk Groeseind kunnen zich aansluiten bij het netwerk. Eén doel is elkaar te versterken in wederdiensten, opdrachten en naamsbekendheid. Een ander doel is een steentje bijdragen aan de economische en sociale kracht in de wijk. Bijvoorbeeld een goed overzicht van wijkbedrijven die (werk)ervaringsplaatsen en stageplekken bieden aan wijkbewoners.

 

Bent jij ondernemer en wil je kennis maken met het netwerk? Doen! Schuif gerust vrijblijvend aan bij onze volgende bijeenkomst.